onsdag, maj 10, 2006

sedan sist:

helgen efter barcelona spenderade tina och jag på olika håll.. hon var på en två nätters spa med superduperkompisarna från jönköping. Dom var på Söderköpings brunn och tina var väldigt nöjd när hon kom hem.. (bilder hittar ni i fotoalbumet).
Själv spenderade jag helgen med mina föräldrar i deras sommarstuga, det var toppenskönt med vårstök, bastubad och toppenmat hos grannarna vid sommarstugan.

Nåja, vad har i sin tur hänt sedan dess? Jo grannarna har nästan försvunnit här vid Chateau Appehl... våren kom farandes i 250 knyck och till alla stackars allergikers besvikelse sprängdes tusen triljarders biljarders björklöv ut på några timmar förra helgen.
En helg som f.ö var en totaltoppenhelg som helhet.. vi började med afterwork med Ann-sofie & Björn, Annika & Roger samt Jennie, säsongens första utomhus aw där vi höll ut till typ 22 tiden på KGB.
På lördagen hann vi med en massa stök i trädgården som är det absolut största intresset just nu, det blev lite ändrade planer vilket gjorde att tina och jag hade en avslappnad hemmakväll.
På söndagen kom Jennie på besök som alltid är jättekul, inte minst då man får passa på att dricka lite Rose-vin!

Inga kommentarer: