söndag, februari 11, 2007

Helgen

har varit social och mysig.. i fredags firade vi att det var 5 år sedan vi träffades (Grattis på födelsedagen mamma Annika) genom att utnyttja de presentkort på wallmans salonger som vi fick från Tinas kollegor i bröllopspresent. Förutom fadäsen med att vi tappade bort ett år när de frågade hur länge vi varit gifta (som de sedan ekade ut i PA - anläggningen) var det trevligt och vi rekommenderar det gärna. Eftersom vi var lite tidiga till Wallmans hann vi med varsin drink på Verandan.

I går lördag åkte vi till Nyköping för att tillsammans med Brorsan och Ulrica fira paps som fyllde år.. Det bjöds som vanligt på mat i kvadrat och särskillt gott var det att mumsa på den slottstek som mamma tillagade på precis samma sätt och tillsammans med exakt samma tillbehör som man kommer ihåg från uppväxten... uggah, tredje portitionen gick ner på ren vilja.
Det var jättetrevligt och vi kan väl konstatera att det görs alldeles för sällan.

Idag hade vi en slö förmiddag där Tina fick jobba lite och jag mest hasade runt och väntade på att Anja skulle ta sitt tredje guld under världsmästerskapen.. Man kan inte annat än bli imponerad, det skulle isåfall vara att man blir misstänksam och funderar på om hon har fejkat formsvacka hittils iår, det skulle iofs vara lite extra häftigt att låta konkurrenterna bygga upp självförtroende för att skapa lite spänning under VM.. men den planen sprack - utklassning stavas alltid med ett u.

Den andra stora händelsen idag var att vi hälsade på Familjen Jonsson i Nyköping, vilka dom är? Jenny, Micke, Molly & Märta såklart!! Förutom att barnen växt sedan nationaldagen förra året då vi senast träffades, var de sig lika. Huset är 65% boplats & 35% projekt skulle jag tro, dock är det jättecharmigt och ligger toppenfint med några minuters promenadväg till havet och bregottfabriken inpå husknuten.

Nu börjar jag komma ikapp med rapporteringen och vill bara lägga till att Tina för fullt pluggar på inför weekendresan till Rom på Torsdag. 15 grader och sol på fredag... naaajs.

2 kommentarer:

Ablund sa...

Bloggkungen är tillbaka ;-) med lite sporadiska inlägg!

Tobbe sa...

YEEAH...