söndag, juni 10, 2007

Katchup

Vi har kollat klart på Heroes. En skitbra tv-serie i min mening, jag är däremot lite trött på att alla serier fortsätter i tretton år, vilket var helt ok där serierna byggde på enstaka avsnitt som inte var direkt beroende av varandra. Nåja, tack och lov kan man hämta hem serierna helt gratis från internet, gratis är det väl egentligen inte, jag betalar trots allt typ 4000sek / årligen för att få del av tv-produktioner. Nu har vi fått två stalltips på serier som vi tänkt utvärdera och välja en och följa, det är serierna Jericho & Psych.

Livet som pappa till Sigrid går sin gilla gång... hon växer så det knakar, skriker och gapar lagom mycket och svarar tack och lov på olika stimuli såsom byta position från arm till axel, napp, amning etc.

Idag skall vi åka ner till stugan för lite planering. Farsgubben har ont i magen och är på sjukhus IGEN, egentligen är det väl inte så konstigt med den historie som hans mage har, inte minst med alla ingrepp senaste året, men det är olidligt trist att höra ens stora livsidol vrida sig av smärtor. Förhoppningsvis mår han tillräckligt bra idag så att vi kan ta med honom till stugan.

I trädgården händer det lite olika saker. Vi har bl.a tagit köksträdgården ett antal steg framåt i utvecklingen och det börjar bli najs att hoppa ner till landet när man behöver lite färska örter i matlagningen.
Snart blommar flädern och vi har sagt att det är dags att göra en ny omgång saft iår, så bli inte förvånad om vi dyker upp med en flaska hemgjord saft efter sommaren.

Snart är det dags för sju (7) långa lediga veckor, vilket skall bli otroligt skönt.

Inga kommentarer: