tisdag, april 15, 2008

I en annan del av stuvsta...Där går en man omrking som en mjukispappa... vi kan kalla honom Plyschbjörn.

Plyschbjörn är arbetsbefriad, iallafall om man bara räknar förvärvsarbete, däremot arbetar han hela dagarna med att ta hand om en liten liten människa som inte skulle klara sig själv särskillt länge utan Plyschbjörns hjälp.

Det arbetet som uppskattas särskilt av den lilla lilla människan är (icke prioriterad lista):

  1. Ordna det här med maten... inklusive mellisar och goodie goodie.
  2. Ta bort den dära stinkie-blöjjan som P dessutom envisas med att ersätta med en ny varje gång.
  3. Lattja... dvs vara med och klättra omkring lite, öva på att stå och gå... sjunga lite sånger, klappa händerna och låter den lilla lilla människan spfrrra på Plyschbjörns mage lite då och då (en favorit)
  4. Dra med den lilla till Ulla på öppna förskolan där man med massa andra små männskiskor klättra omkring, sjunger lite sånger, klappar händerna men inte spfrrrar på Plyschbjörns mage.
  5. Promenera.. Att ligga och kika ut genom det lilla hålet på Plyschbjörn som utanför blir blötare och blötare av det 8 gradiga vattnet som blåser honom i ansiktet är TOPPPEN.

Idag skall man i en annan del av Stuvsta samla ihop ett gäng mjukisar för att gå till äventyrsbadet i Huddinge som enligt uppgift skall vara riktigt riktigt bra.. Kul tycker både den lilla lilla människan och Plyschbjörn.

Inga kommentarer: