torsdag, mars 19, 2009

Hello Sweden!

Thailand calling.. vi har det toppenbra i varmen.
Jag var lite bekymrad infor resan ifall det skulle bli mycket regn, som det sag ut pa vaderutsikterna.
Det blev iofs mycket regn, men ungefar en timme pa morgonen igar, sedan toppenvader. Lite disigt ar det ibland men det ar faktiskt bara skont.
Vi bor toppen med ca 50 meter ner till stranden, 25 fagelvagen.
Maten ar toppen overallt (aven tina hittar riktiga gobitar).
Vi ar glatt overraskade over deras karlek till barn aven om vi hort att de ska gilla barn har. T.o.m vakter tittar ner och nyper de sma tjejerna nar det ligger och tindrar med ogonen i barnvagnarna.
Havet svalkar knappt, men det ar nice att simma ut en bit och titta in mot stranden dar alla restaruanger ligger par rad sa langt man ser.
Det planeras for utflykter for fullt, igar gick vi till Fishermans Village och spanade in utbudet. Ikvall blir det en trip till Tesco som skall vara ons stora shoppingmall.
Elefanter, batutflykt och matlagning ligger hogt pa onskelistan. Aven en dag med fiske och kanske lite snorkling vill vi hinna med.

Nu ska jag ga tillbaks till bungalowen, barnen har sakert vaknat och vill plaska lite till i poolen innan vi sticker ivag.

Ha det sa bra!!! Det drojjer jatte jatte lange innan vi ar hemma igen.

1 kommentar:

Rebecca sa...

Inte det minsta avis här. Snart ska jag dra på ungarna jacka respektive fleeceoverallen, mössorna och vantarna och gå ut i det finna vårvädret. Vi har säkert hela +6 grader idag ... ok lite avis...men solen skiner här och vi har inte ett moln på himlen!