måndag, maj 07, 2007

Sigrid är född

Tadaaa, här är hon!!
Allt har gått bra, vi kom hem igår kväll efter att ha varit kvar på huddinge sjukhus några nätter vilket var bra, det är trots allt nice att trycka på en röd knapp för att få en barnexpert stående brevid sig och nicka att allt är bra vid minsta tveksamhet.

De var superbra personal rakt igenom under förlossningen och eftervården på BB. Man blir väldigt glad att slippa ta ett banklån för att få tillgång till de bäst utbildade specialisterna i det här landet (nåja, iaf vi som dragit det långa strået och valt Huddinge som livets centrum).
Att de håller reda på exakt vad som hänt under föregående skift (tre olika totalt) imponerar och inger stort förtroende, att de dessutom inte frågar när man tänker åka hem gör att det känns otroligt generöst på alla sätt och vis.

Här hemma har vi nu äntlige fått börjat använda alla dessa prytlar som vi fått låna av alla er supervänner, så småningom får vi säkert även lite rutiner att hänga upp vardagen på.

Först ut bland besökare är mina föräldrar som kommer i morgon med lite lunch, på tinas sida börjar det strömma upp beundrare först till helgen. Jag misstänker att Sigrid kommer bli överröst med många "nämen ååh", "ååh så söt" och "se så smart (!) hon är", vilket är helt naturligt, för hon är ju allt det och mycket mer.

Jag vill härmed hylla min underbara fru som genomförde förlossningens alla delar med stor bravur även om det kändes ganska motigt mellan varven, och hennes kropp var helt utmattad efter tolv timmar när Sigrid till slut såg omvärlden klockan 3 på eftermiddagen den 3e maj 2007.

Tack älskling för att du födde fram min/vår underbara dotter!!

8 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Vilken liten gullunge :)! Grattis till er båda.

Kram

annber sa...

Hon är jättesöt!! och har ju väldigt moderna kläder, ett riktigt modelejon :-)

Tobbe sa...

visst, eller "modekatt"..

Jenny sa...

så söt hon är!!!!!

Ablund sa...

Sicken liten pingla :-) Gratulerar till nedkomsten!

Michael sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Michael sa...

Welcome to the world, Siggis! I can call you Siggis, right?

Life can be a lot of fun if you do it right. So if you'll permit me, here are just a few bits of advice from one traveler to another:

People come in two types: boys and girls. They're different, so it's important that you learn to tell them apart as soon as you can.

Play nice, and share with the other kids.

And oh yeah -- you've got a hundred years, tops. Make the best of them!

Bec sa...

Grattis!!!!!!! Jag har lagt in om semester 5 juni så vi kan komma och fira nationaldagen och träffa lilla Sigrid. Kan knappt bärga mig!! Puss och kram från malliga moster Beckis och storkusin Ciaran!