onsdag, augusti 27, 2008

Loewe Aconda R.I.P

Kort beskrivning:

Upp till övervåningen, slår på förstärkaren, DVD-spelaren och teven.
Lägger in DVD skivan (inte Aliens, hittade en film jag inte sett) startar teven med fjärrkontrollen IIAAARRAAAGGARRHAHSHAAAA... Så lät teven, extremt högt och jag flög fram och stängde av med knappen.. Sniff sniff, lukten av brända kretsar och plast är faktiskt inte helt oangenäm, men visst, det känns ju att det är förknippat med ond bråd död.

Så, efter ett par månader med lite konstigt beteende från teven, lite färger som återgivits konstigt, flimmrande bilder osv så var det då dags. Teven dog idag.
Usch, jag orkar inte ens tänka på hur jobbigt det blir att konka ner den för alla trapporna, en fördel är ju att man inte behöver vara försiktig på vägen ner, iallafall inte med teven.

Men typiskt eller hur, en förkyld kille behöver ju film, och att sitta och titta på den här skärmen med gamnacke är ingenting som lockar, vi får se om det lockar efter att ha ätit lite lunch. Kanske kan man orka med ett avsnitt southpark, simpsons eller family guy trots allt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, det där har man ju hört förut...
Var det inte du som ville byta tv? Passade du på när Tina inte var hemma?

Johan skyllde på Noel... ;-)

/ Sanna

Tobbe sa...

Det var ju en tjocktv såklart.. :-) men visst kan jag skylla på Sigrid, hade hon varit här hemma och haft koll på mig hade det aldrig hänt!! Eller så skyller jag på klintons som sålde den till mig för tio år sedan, hade de aldrig gjort det...

Rebecca sa...

Då är det väl dags att ringa svägerskan och svågern i Skåne och se vad du kan få för trevlig deal på en ny tjusig plattis ;)

daniel sa...

Så går det när man köper billiga skitmärken. ;)