fredag, augusti 29, 2008

Sjuktider

Jahaja, då var det bekräftat, lilltjejen är sjuk.
Hon har dragits med lite feber senaste två dagarna, men det har varit för lite för att kallas sjuk och för mycket för att kallas frisk, lite twilightzone liksom, men nu är den perioden över.
Hennes humör har varit toppen, hon har ätit och druckit bra, vilket tydligen är viktigare än själva febern på småttningar. Hon har dessutom fått en ny tand vilket vi skyllt lite av febern på. Men idag säckade hon ihop och somnade så fort vi satt oss i bilen hem från en fika hos en kompis till Sigrid. När vi kom hem och hon hade sovit en stund var hon supervarm och febern hade gått upp till över 39 grader. Efter en alvedon är febern nere.
Nu har jag fått i henne lite makaroner och någon köttbulle, men det var på nåder. Hon drack också en del vilket alltid är skönt, särskilt när feber härjar i kroppen.
Nu sover lilla trollet och jag hoppas hon snart blir frisk igen, men vi får dessvärre ställa in kvällens aktivitet som vi sett fram emot.

Lika skruttigt är det att familjen H också ligger nedbäddade, vi som skulle vara barnvakt i morgon och allt. Men vi håller tummarna för en snabb återhämtning mest för deras skull.

Hålla tummen:

1 kommentar:

Jenny sa...

Hej Sigrid!
Hoppas du mår bra snart,tänker på dej gumman=( kram .

kram hälsningar från Jenny L