måndag, september 29, 2008

Mörkertal

Statistiken verkar vara bortkollrad nu igen... tydligen har jag 15 pers som går in här dagligen och läser min blogg.. samma text om och om igen misstänker jag, om nu inte statistiken är bortkollrad.

På tal om bortkollrad! Det är fullständig kallabalik bland västvärldens banker. Det är med lite skräckblandad förtjusning man står på läktaren och tittar på. Ungefär som när man tittar på en finalmatch i fotboll utan att ha satsat hela sin familj på ena laget. Så det känns ganska nervkittlande utan den där kallsvetten jag kan tänka mig sipprar fram om favoritlaget ligger under med fyra mål sekundrarna innan matchslut.
Banker köper upp banker, banker blir förstatligade, banker får rykte om sig att vara hopplöst ute och blir av med alla sina pengar, banker köper andra finansinstutioner, banker går i konkurs.
Staten i USA borde väl vid det här laget äga fler banker än Sovjetunionen gjorde, eller hade de fler än en?

Nåja, eftersom jag inte satsat någon familj i "Finans" så kan jag gå runt i skogen och tänka på mörkertal.. Då med svamparna i fokus. "Tina hittar ju massor av svamp, jag måste gå förbi dem.. undrar hur många jag går förbi"
Till slut hittade även jag svamparna.. när autofokusen på gluggarna blivit varm. MASSOR av svamp.. mer detaljer och bilder hittar man på Tinas blog

1 kommentar:

Rebecca sa...

Du får tänka på att eftersom Tina är så mycket kortare har hon närmre till marken och ser sakerna (svamparna) där tydligare ;)