lördag, oktober 11, 2008

Jobbe Keno?

Inte direkt att man sitter med sin livskamrat och tittar på solnedgången med en kenolapp i handen..
Vid sextiden ringde klockan i morse och jag packade mig iväg ned till Kristianstadstrakten för att besöka en kund.
Tre timmar tog bilfärden från Jönköping, vilket ju inte är så mycket i jämförelse med andra trippar senaste månaden.
Hursomhelst har dagen varit kul men ringrostig.. Man får bygga upp sin verktygslåda från scratch.. Att brandväggarna på företaget dessutom är ganska restrektiva även utåt gör arbete lite segt.
Nu är klockan iallafall mittinatten och jag är lååångt ifrån klar. Just nu stoppar jag skyddet på hårddiskarna på systemet vilket tar ungefär 1% i minuten.. sen skall jag remova diskar, vilket säkert går på ungefär 1% i minuten, för att sedan lägga till nya diskar vilket tar kanske 1% i minuten för att slutligen starta skydd igen. Misstänker att det görs med hastigheten 1% i minuten.

Hemma ligger familjen och sover. Jag är avundsjuk. Lilla tjejen är saknad av sin pappa som sitter ensam på ett företag långt ut i den skånska myllan.. Radion är på, synd bara att det är Rix.. Har nog hört I kissed a girl låten 4 gånger bara ikväll. Det vore roligt om något tufft hårdrocksband med en killsångare kunde sjunga den..

Förresten har börserna gått ned idag.. Det gör att våra räntor går upp och ned, lite som bankerna själva tycker faktiskt. En hel del av de gamla reglerna är som bortspolade. Andra regler som är som bortspolade: När tillgången på vatten i fjällen är hög, blir elpriserna låga. När det går bra för ett företag går aktiekursen upp, när det går dåligt för USA går dollarn ner, när tillgången är lägre än efterfrågan går priset på olja upp..
Såna här inlägg tycker min fru är tråkiga.

4 kommentarer:

mellan bocken bruse sa...

Ena halvan av familjen H tycker de är ganska underhållande!

Anonym sa...

Webbradio...?

Tobbe sa...

Tack för stödet, det kan behövas när det blåser snålt.
Gammal analog radio var det..

daniel sa...

tl;dr