söndag, januari 18, 2009

Fix och trix med vår tvix

Jotack, Tvixen mår bra.
Det är en ganska buggig historia, men klart värd pengarna och har underlättat min vardag. Nu är jag bara ännu mer irriterad på filmbranschen som inte låter mig kopiera våra köpta dvd-filmer för att hanteras via vår Tvix. Ursuselt. Ännu surare blir jag när jag tänker på vilket skräp de levererat DVDerna i, dvs plastförpackningarna som är sönder del flesta. Nu vill jag precis som jag gjort med CD skivorna, lagra dem digital på vår server. Men icke.
Nåja, filmbranschen börjar så smått vakna till liv sägs det, och har slutat jaga fildelare i USA. Kanske har de förstått att de allra flesta människorna vill göra rätt för sig, om de bara får möjligheten. Jag håller tummarna för en digital framtid.

I övrigt är livet en berg-och-dalbana.. Privata möten ställs in med extremt kort varsel p.g.a de små smitthärdarna.. i förra veckan två gånger. En gång fick vi ställa in med typ fem minuters varsel till en stackars kompis som bjudit in till vardags-middag (Sigrid fick feber efter en helt feberfri dag), en annan gång fick det ställas in med p.g.a en annan liten tjej, vilket nog var tur trots allt. Jag var inte helt pigg i fredags efter en konstig vecka med en lindrig ögoninflammation (nattetid) och en halsont som kittlade kräkreflexen med alla följder det innebär.

Nu är jag fit-for-fight igen. Jag skall ta en kopp kaffe i Säffle i veckan, bara en sån sak.

1 kommentar:

daniel sa...

"ganska buggig", "klart värd pengarna".

Hur menar du nu? :)