söndag, januari 04, 2009

Summa sumarum

Årskrönika 2008

Året var ett väldigt spännande år. En något turbulent start hos den förra förra arbetsgivaren byttes ut mot en superhärlig pappaledighet under den undebara våren.
En sommar med lite för kort ledighet för hela familjen i och för sig, men orsaken var ju nya arbetsplatser för oss båda.
Ny arbetsplats alltså för mig när jag började knega igen första september. En toppenrolig höst följde både privat och på jobbet. Att inskolningen gick så bra som det gjorde var fantastiskt.
Många mysiga dagar hemma tillsammans med Sigrid hjälpte till att skynda på in i vintermörkret. Ett antal förkylningar kom och gick, vilket till stor del givetvis beror på att lillan går på dagis.
Året 2008 innebar även att vi lärt känna en hel del nya människor privat, vilket ju inte är lika vanligt nu som när man var i 20 - 30 årsådlern.
Mycket roligt tycker vi. Särskillt kul är det att det finns så roliga/trevliga människor med barn i Sigrids ålder på gångavstånd, inte heller något man vant sig med sedan uppflytten till stockholm 1994.

2008 var bra, 2009 blir ännu bättre.

Superlativ som använts i texten: Superhärlig, fantastiskt, mycket roligt, väldigt spännande, toppenrolig.

Inga kommentarer: